Villa te koop € 1.950.000

Kapellensteenweg 89-91 2920 Kalmthout 5 3 765 m² 33.000 m² 2

Beschrijving

Historisch pand volledig gerenoveerd met 33.000 m² parkdomein. 

Deze lichtrijke woning is volledig gerenoveerd in 2012, gelegen in het hartje van Kalmthout biedt het een unieke combinatie van historische elementen, veel ruimte en prachtige uitzichten over het achterliggend parkdomein.

Indeling:
Gelijkvloers: Prachtige hal op authentieke tegels, aparte vestaire met gastentoilet en handenwasser. Gezellige leefruimte met salon, eetruimte en zithoek. Aparte eetkamer met dubbele deur naar het terras, grote leefkeuken met eiland en luxe toestellen van Miele zoals warmeluchtoven, microgolven, inductiekookplaat, dubbele spoeltafel en vaatwasser, ontbijttafel en mogelijkheid tot plaatsen van een authentieke oven. Aansluitend een berging met deur naar het terras. 
Ook bevindt zich hier de zeer grote polyvalente werkruimte met unieke vijver (mogelijkheid ombouwing tot zwembad) die van binnen naar buiten overgaat en onder een kolossale raampartij van twee verdiepingen hoog doorloopt. Hier kan je rechtstreeks
naar een eerste verdieping van dezelfde ruimte met veel mogelijkheden met zicht op de binnenvijver en het parkdomein.

Eerste verdieping: Master slaapkamer met dressing en een ensuite badkamer met ligbad, inloopdouche, dubbele wastafel en toilet. Verder zijn er nog drie ruime slaapkamers en een tweede badkamer met ligbad, douche, dubbele wastafel en toilet.

Tweede verdieping: Op deze verdieping bevinden zich een zeer ruime multifunctionele ruimte, technische ruimte, slaapkamer en badkamer met douche, wastafel en toilet.

Bijzonderheden: 
- Historisch en prachtig gerenoveerd
- Zeer uniek parkdomein met volwassen bomenbestand en vijver.
- Koetshuis met veel mogelijkheden
- Polyvalente ruimte die zowel privé als professionele mogelijkheden biedt
- EPC 211 kwh/m²/j

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd, Vergunning uitgereikt, Parkgebied , Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig, Verkavelingsvergunning

Pandgegevens

Uw contactpersoon

Miseur Nicolas E: nicolas@heylenvastgoed.be