Villa te koop € 649.000

Wittenberg 28 2200 Herentals 3 1 230 m² 778 m² 1

Beschrijving

Pastorijwoning in residentiële buurt.

De woning dateert van 2009 en werd met hoogwaardige materialen afgewerkt. De uitstekende staat van onderhoud en met een E-peil van 72 en EPC van 107,79 kWh/m² scoort deze woning op alle vlakken uitmuntend!

Ligging: In een doodlopende straat en in een zeer gegeerde buurt vinden we deze woning terug. Nabij het centrum van Herentals en toch zeer rustig gelegen met zicht op de bossen. Het ziekenhuis, winkels, scholen, openbaar vervoer, sportfaciliteiten , ... zijn onmiddellijk bereikbaar. Verbindingswegen naar omliggende gemeenten en de oprit van de snelweg zijn tevens vlot bereikbaar.

Indeling: inkomhal, toilet, wasplaats, woonkamer, eetkamer, bureau, keuken berging, 3 slaapkamers, dressing, badkamer, zolderberging, zolderverdieping, garage.

Omschrijving: De ruime inkomhal met trap naar de verdieping beidt u toegang tot de woonkamer en eetkamer met gezellige gashaard. Vanuit de woonkamer
kunt u naar de bureauruimte en volledig geïnstalleerde keuken met ontbijthoek. Naast de keuken is er een praktische koele berging en een wasplaats/berging met technieken. Verder is er op het gelijkvloerse verdieping een gastentoilet en ruime garage met elektrische poort. Het eerste verdieping telt drie ruime slaapkamers waarvan één met dressing, een toilet en een grote badkamer met alle comfort (hoekbad met massage-functie, douche, dubbel wastafelmeubel). Verder zijn er meerdere bergkamers en een zolderverdieping aanwezig. De zolderverdieping biedt u de mogelijkheid om extra kamers te maken. De oprit en voortuin werden volledig aangelegd en tot slot is er een prachtige zuidgerichte tuin waar u kan genieten van rust en privacy. 

Extra's: elektriciteit conform AREI, houten ramen met dubbele beglazing, parket, vloertegels, zonneschermen, bekabeld audio systeem Bose, vloerverwarming, ventilatie systeem D, ... .

Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Gvv

Pandgegevens

Uw contactpersoon

Steijlen Bjorn E: bjorn@heylenvastgoed.be T: 0468/26.98.44