Huis te koop € 675.000

Groenstraat 61 2860 Sint-Katelijne-Waver 6 1 368 m² 1.280 m² 1.618 m² 55 m² 1

Beschrijving

Ruime woning met praktijkruimte en 6 slaapkamers.


Ligging: Aan de dorpsrand van Sint-Katelijne-Waver in het gehucht ‘Elzestraat’. Het gehucht is een rustige woonbuurt met een goede verbinding met de oprit E19 Brussel/Antwerpen, de R6 naar Putte en Heist-op-den-Berg alsook de Liersesteenweg naar Mechelen. In de buurt is alles voorhanden zoals bakkers, twee scholen, restaurants, een zwembad, een apotheek en dergelijke. Op 10 minuutjes fietsen van het station van Sint-Katelijne-Waver en op 20 minuutjes fietsen van het centrum van Mechelen.

 

Beschrijving: Deze woning is in 1920 gebouwd en in het jaar 1994 gerenoveerd door architect Willy Bens, welke zich typeert aan de langgevelhoeve-stijl. De woning is uiterst geschikt om te wonen, eventueel zelfs als tweewoonst, maar ook ideaal voor beroepsdoeleinden. Denk maar aan een praktijk voor vrije beroepen, galerij, winkel,…

De benedenverdieping is enerzijds een ruim woongedeelte en anderzijds opgebouwd als een praktijkruimte. Dit met aparte parlofoons, aparte doorstromers en een aparte ingang. Het woongedeelte is opgebouwd uit een inkomhal met aparte toilet, een karaktervolle leefruimte en eetruimte met kachel, een keuken met Falcon-vuur, een wasplaats/ opbergruimte en een ruime garage. Het praktijkgedeelte bevat behalve de praktijkruimte ook een bureau en apart toilet. Via de benedenverdieping kunnen we naar de binnentuin waar het heerlijk en rustig vertoeven is op het terras, in het verwarmd zwembad of in de poolhouse waar alle aansluitingen voorzien zijn voor tv, internet, water en elektriciteit.

Op de eerste verdieping heb je 6 slaapkamers en een badkamer met een douchebad.

De woning bevat een kelder van 10m², perfect voor bijvoorbeeld een wijnkelder.

 

EPC= 201 kWh/m²jaar

Pandgegevens

Uw contactpersoon

Pieter Bertens E: pieter@heylenvastgoed.be