Gebouw voor gemengd gebruik te koop € 795.000

Parklaan 87 2300 Turnhout 5 2 500 m² 4.079 m²

Beschrijving

Ruime villa met 5 slpk en 2 bdk en zwemvijver gelegen op een perceel van ca. 4.250 m² met een ingerichte praktijkruimte en andere mogelijkheden.

Ligging: De villa is gelegen op de ring van Turnhout. Zeer goede bereikbaarheid en vlotte verbinding naar omliggende gemeentes en E34.

Beschrijving: De woning is bestaande uit een privégedeelte met eigen inkomhal en een praktijkruimte die volledig afsluitbaar is van de woning.
Het privégedeelte omvat een ruime inkomhal met gastentoilet, zeer grote leefruimte dewelke geniet van grote raampartijen dat de leefruimte voorziet van voldoende lichtinval samen met de binnentuin creëert men hier een leuke sfeer. Vanuit de woonkamer als vanuit de inkomhal is de keuken bereikbaar en is voorzien van ingewerkte toestellen en een ontbijthoek. Aansluitend aan de keuken treffen we de veranda met jacuzzi, sauna en een prachtige zwemvijver met aangelegd terras. De verdieping is toegangelijk via 2 trappen. Deze omvat 4 slaapkamers dewelke 1 badkamer met ligbad en lavabomeubel hebben en een masterbedroom met eigen badkamer (wc, ligbad en dubbel lavabomeubel). 
Verder kan deze woning perfect gecombineerd worden met vrije beroepen door de ruime praktijkruimte die zich aan de woning bevindt. Deze praktijkruimte geniet van een eigen aparte ingang en kan volledig van de woning worden afgesloten. De pratijkruimte omvat receptie, wachtruimte, aparte werkruimtes die kunnen ingericht worden als archief, bureau, ... .
Verder geniet deze woning van een prachtige tuin dmv de zwemvijver is het hier heerlijk vertoeven in de zomer. Tevens kan de woning gebruikt worden als kangoeroewonen door de vele mogelijkheden die de woning biedt.

Extra info:
- Praktijkruimte
- 5 slpk & 2 bdk
- Ruime tuin
- Voldoende parking
- Zwemvijver
- Kruipkelder

Epc: 425
Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Gvv

Pandgegevens

Uw contactpersoon

Van Tilborg Michiel E: michiel@heylenvastgoed.be